Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Limemehu (Tymbark), annos 100g200g96kcal0.2g24g0.2g0g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl26g234kcal0g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g1279kcal19.6g155.2g61.6g29g
Valittu annoskoko1560g639kcal9.8g77.6g30.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna780g320kcal4.9g38.8g15.4g7.3g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314