Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g28g99kcal12.4g11g1.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai675g2363kcal81g479.2g14.2g20.2g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 88g200kcal11.6g13.5g3.9g32.8g
Oivariini vähärasvainen7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g5405kcal210.2g1007.6g48.4g106g
Valittu annoskoko1560g2702kcal105.1g503.8g24.2g53g
Annoskoko puolitettuna780g1351kcal52.6g251.9g12.1g26.5g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590