Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1364g1737kcal294g0g61.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 40g28kcal0.5g4.5g0.5g1.6g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Curryjauhe (-), annos 5g6g20kcal0.6g3g0.6g0.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g40g138kcal4g30.5g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g3902kcal600.4g83.6g127.6g9.8g
Valittu annoskoko1560g1951kcal300.2g41.8g63.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna780g976kcal150.1g20.9g31.9g2.5g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286