Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 596g175kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha439g728kcal83.3g0g43.8g0g
CousCous, keitetty 100g175g319kcal8.1g58.9g6.8g2.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%175g105kcal5.6g12.5g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g88g316kcal24.6g1.8g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g3332kcal256.6g208.4g160.8g31.2g
Valittu annoskoko1561g1666kcal128.3g104.2g80.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna781g833kcal64.2g52.1g40.2g7.8g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338