Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 560g156kcal6.7g22.7g1.1g11.8g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g280g420kcal47.6g1.1g24.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl21g53kcal2.5g0.3g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g1256kcal113.6g48.2g60.6g23.6g
Valittu annoskoko1561g628kcal56.8g24.1g30.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna781g314kcal28.4g12.1g15.2g5.9g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704