Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2564g4359kcal512.8g0g256.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g4615g7477kcal387.7g553.8g364.6g216.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2564g3077kcal59g123.1g256.4g0g
Rypsiöljy 256g2268kcal0g0g256.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34361kcal1919g1353.8g2267.6g433.8g
Valittu annoskoko10000g17180kcal959.5g676.9g1133.8g216.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8590kcal479.8g338.5g566.9g108.5g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257