Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400g80kcal5.2g12g0.8g0g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Emmental, mustaleima40g164kcal11.6g0g12.8g0g
Herkkusieni säilyke 340g58kcal7.1g0.7g1g8.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3128g2009kcal56.8g62.2g163.8g26.2g
Valittu annoskoko1564g1004kcal28.4g31.1g81.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna782g502kcal14.2g15.6g41g6.6g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087