Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 345g87kcal1.7g14.5g0.7g6.5g
Nauris 255g70kcal2.5g10.7g0.8g4.8g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 90g269kcal16.2g1.1g22.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu225g283kcal24.7g0.7g20.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g1913kcal106g141.2g93.8g35.6g
Valittu annoskoko1566g957kcal53g70.6g46.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna783g478kcal26.5g35.3g23.5g8.9g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713