Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1012g214kcal12.1g34.4g2g21.2g
Jauheliha, sika-nauta 450g996kcal78.7g0g76.4g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g2543kcal187g80.4g163g45.8g
Valittu annoskoko1566g1272kcal93.5g40.2g81.5g22.9g
Annoskoko puolitettuna783g636kcal46.8g20.1g40.8g11.5g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213