Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%1500g3315kcal262.5g0g255g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 68g47kcal0.8g7.6g0.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3135g6724kcal526.6g15.2g511.6g5.2g
Valittu annoskoko1568g3362kcal263.3g7.6g255.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna784g1681kcal131.7g3.8g127.9g1.3g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118