Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 330g251kcal6.2g51.2g0.7g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu300g432kcal48g7.5g23.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g6.7g16kcal0.4g2.8g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.7g17kcal0.9g0.8g1.2g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g1752kcal118.4g169.6g62.8g15.8g
Valittu annoskoko1568g876kcal59.2g84.8g31.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna784g438kcal29.6g42.4g15.7g4g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774