Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali438g92kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen350g487kcal66.5g0g24.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g88g79kcal2.6g3.1g6.1g0.6g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g1673kcal152.2g65g88.6g32.2g
Valittu annoskoko1568g837kcal76.1g32.5g44.3g16.1g
Annoskoko puolitettuna784g418kcal38.1g16.3g22.2g8.1g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404