Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 232g1080kcal80g54.5g54.4g27.6g
Vesi579g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)695g876kcal76.4g2.1g62.5g0g
Oliiviöljy 63g553kcal0g0g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g5018kcal312.8g113.2g358.8g55.2g
Valittu annoskoko1568g2509kcal156.4g56.6g179.4g27.6g
Annoskoko puolitettuna784g1254kcal78.2g28.3g89.7g13.8g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288