Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g975g2556kcal169.7g0g195.1g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g85g256kcal3g3.8g25.6g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 20g21kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Korppujauho 49g179kcal5.1g36.5g0.5g2.6g
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 61g539kcal0g0g61g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g7173kcal362g99.8g565.2g10.6g
Valittu annoskoko1568g3587kcal181g49.9g282.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna784g1793kcal90.5g25g141.3g2.7g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807