Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 1704g1834kcal143.7g238.6g6g119.3g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow1704g1278kcal93.7g204.5g8.5g0g
Paprika keltainen 1363g411kcal12.8g69.5g2.7g27.3g
Sipuli 614g186kcal7.7g29.4g1.2g10.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl205g1841kcal0g0g204.5g0g
Valkosipuli 82g89kcal6.5g13.3g0.5g1.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3408g1193kcal54.5g235.2g3.4g47.7g
Kasvisliemikuutio 75g228kcal7.1g10.1g17.6g1.2g
Juusto, cheddar 818g3377kcal209.7g0.8g281.4g0g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20892kcal1072.4g1607.8g1051.6g415.2g
Valittu annoskoko10000g10446kcal536.2g803.9g525.8g207.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5223kcal268.1g402g262.9g103.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884