Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1864g1867kcal47.4g7.1g178.6g33.4g
Pekoni, paistettu 1356g6983kcal222.9g0g687.3g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti848g2373kcal28.8g47.5g228.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1695g5763kcal33.9g50.8g593.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g254g191kcal19.1g24.2g1.3g0g
Oliiviöljy 339g2998kcal0g0g339g0g
Voi, 1 tl, 5 g254g1856kcal2.5g2.5g203.4g0g
Kasvisliemi laimennettu 1695g157kcal4.9g6.9g12.2g0.8g
Lihaliemi laimennettu 1695g321kcal0g50.8g10.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45016kcal719g379.6g4508g69g
Valittu annoskoko10000g22508kcal359.5g189.8g2254g34.5g
Annoskoko puolitettuna5000g11254kcal179.8g94.9g1127g17.3g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804