Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipulirouhe Eldorado2.3g14kcal0.2g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g549kcal41.4g5g40.8g0.8g
Valittu annoskoko157g274kcal20.7g2.5g20.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna79g137kcal10.4g1.3g10.2g0.2g
Arvot/100g100g175kcal13.2g1.6g13g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983