Jauhelihakeitto

Jauheliha 400 gr
Voita 10 gr
Sipuli 80 gr
Peruna 800 gr
Vihannessekoitus 300 gr
Vettä 9 dl
Lihaliemikuuttio 2 kpl
suolaa 2 tl

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Makaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Vihannessekoitus (Rainbow) parsak.-kukkak.-porkkana, 450g19g3.7kcal0.4g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio persiljalla (Maggi), annos 11g1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g169kcal12g15g6.6g1g
Valittu annoskoko157g85kcal6g7.5g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna79g42kcal3g3.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.8g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272696