Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g44g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta5.2g19kcal0.7g3.7g0.1g0.2g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g310kcal29.4g14.6g14.6g0.8g
Valittu annoskoko158g155kcal14.7g7.3g7.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna79g78kcal7.4g3.7g3.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.6g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585