Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 51g173kcal5.1g35.4g0.6g1.8g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 67g18kcal2.2g2.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 27g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g644kcal20.6g78.6g26g3.6g
Valittu annoskoko158g322kcal10.3g39.3g13g1.8g
Annoskoko puolitettuna79g161kcal5.2g19.7g6.5g0.9g
Arvot/100g100g205kcal6.5g25g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280589