Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.6g4.2kcal0.7g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.1g0.7g0.9g
Pellavansiemenrouhe,Risetti7.2g36kcal1.8g2.4g2.1g2g
Mantelilastu (A la meira)5.6g34kcal1.4g0.4g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g665kcal22.4g98g18.4g10.8g
Valittu annoskoko157g333kcal11.2g49g9.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna79g166kcal5.6g24.5g4.6g2.7g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640