Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g140g43kcal1.7g10.2g0.3g4.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g8.8g34kcal2.9g0g2.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g158kcal9.2g20.6g5.6g8.6g
Valittu annoskoko158g79kcal4.6g10.3g2.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna79g40kcal2.3g5.2g1.4g2.2g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.5g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646