Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g16g29kcal1.2g0.6g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras32g113kcal4.4g21.2g0.9g1.9g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.8g5.3kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 32g73kcal6.1g0g5.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu2.4g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g459kcal25g44.6g19.2g4.2g
Valittu annoskoko157g229kcal12.5g22.3g9.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna79g115kcal6.3g11.2g4.8g1.1g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978