Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Juusto, keskiarvo 13g44kcal3.1g0g3.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 5.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g252kcal14.8g11.4g15.2g4.8g
Valittu annoskoko158g126kcal7.4g5.7g7.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna79g63kcal3.7g2.9g3.8g1.2g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378