Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja4.2g14kcal0g3.5g0g0g
Saksanpähkinä 6.6g45kcal1g0.2g4.3g1g
Vuohenjuusto President28g73kcal5.3g0.1g5.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g397kcal15g22.8g25.8g7.4g
Valittu annoskoko158g199kcal7.5g11.4g12.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna79g99kcal3.8g5.7g6.5g1.9g
Arvot/100g100g126kcal4.7g7.2g8.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701