Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g300g195kcal4.8g45g0.3g0g
Keittojuurekset, apetit150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g135g38kcal1.5g6.5g0.5g4.1g
Vihreä papu, pitkä75g20kcal1.4g3.1g0.2g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.5g13kcal0.4g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.5g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3141g1630kcal134.2g125.2g66.8g19g
Valittu annoskoko1571g815kcal67.1g62.6g33.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna785g408kcal33.6g31.3g16.7g4.8g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856