Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 750g517kcal37.9g70.2g3g23.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Cashewpähkinä 90g517kcal18g16.9g41.7g3.1g
Mineraalisuola keskiarvo 6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g6g23kcal3.1g2.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g2693kcal120.4g187.2g150.2g55.6g
Valittu annoskoko1572g1347kcal60.2g93.6g75.1g27.8g
Annoskoko puolitettuna786g673kcal30.1g46.8g37.6g13.9g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928