Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio601g541kcal27.1g30.1g36.1g0g
Paprika vihreä 150g32kcal1.4g3.8g0.5g2.9g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Sinappi 30g40kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g3172kcal230g86.2g213g12.2g
Valittu annoskoko1572g1586kcal115g43.1g106.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna786g793kcal57.5g21.6g53.3g3.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251