Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7114g1284kcal39.8g177.8g28.5g49.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2541g508kcal15.2g88.9g7.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g102g742kcal1g1g81.3g0g
Timjami 20g57kcal1.8g5.5g1.5g7.5g
Mustapippuri, annos 1g20g47kcal2.2g7.8g0.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g203g194kcal2.2g37g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5664kcal124.4g636g239.2g114.6g
Valittu annoskoko10000g2832kcal62.2g318g119.6g57.3g
Annoskoko puolitettuna5000g1416kcal31.1g159g59.8g28.7g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181