Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.6g1.9g5.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl100g340kcal14g55.9g6.7g11g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g493kcal0g0g55.8g0g
Maitojauhe rasvaton 21g74kcal6.8g11g0.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)233g443kcal58.3g0g23.3g0g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.6g0.7g6.3g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g58g58kcal2.3g11.7g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa167g500kcal38.3g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g5676kcal322.8g426.8g291.8g46g
Valittu annoskoko1575g2838kcal161.4g213.4g145.9g23g
Annoskoko puolitettuna788g1419kcal80.7g106.7g73g11.5g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.5g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253