Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Tomaatti, tuore525g107kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa175g525kcal40.2g0g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g1579kcal96.4g83.6g90.6g26.8g
Valittu annoskoko1575g790kcal48.2g41.8g45.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna788g395kcal24.1g20.9g22.7g6.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480