Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%701g1191kcal140.2g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Mutti paseerattu tomaatti158g51kcal2.7g7.3g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g123g91kcal5.5g15.8g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 438g154kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g3413kcal343g80.6g180.2g33.6g
Valittu annoskoko1575g1706kcal171.5g40.3g90.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna788g853kcal85.8g20.2g45.1g8.4g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963