Hernepyree

1. Sulata voi kattilan pohjalla.

2. Laita pilkottu sipuli kattilaan sulaneen voin sekaan.

Ruskista sipulia hetki.

3. Laita herneet kattilaan.

Sekoita hieman kunnes herneet ovat sulaneet.

4. Kaada sekaan kerma.

5. Anna olla hetki liedellä miedolla lämmöllä, sekoita aina silloin tällöin.

6. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Justice
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g100g70kcal5.1g9.4g0.4g3.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g17g12kcal0.4g2.8g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, kasvirasvasekoite, rasvaa 4 % 33g19kcal0.4g1.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g322kcal12g27g17g6.2g
Valittu annoskoko158g161kcal6g13.5g8.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna79g80kcal3g6.8g4.3g1.6g
Arvot/100g100g102kcal3.8g8.5g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446608