Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g38g51kcal3.4g6.9g1g1.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)52g18kcal0.5g3.6g0.3g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g14g55kcal0.3g0.4g5.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki28g23kcal3.7g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g476kcal16.6g24.8g35g5g
Valittu annoskoko158g238kcal8.3g12.4g17.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna79g119kcal4.2g6.2g8.8g1.3g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143