Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha52g86kcal9.9g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä25g28kcal1.9g4.5g0.1g2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g22g17kcal1.1g2.5g0.3g1.1g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g52g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g309kcal27.4g19g13.4g6.4g
Valittu annoskoko158g155kcal13.7g9.5g6.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna79g77kcal6.9g4.8g3.4g1.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502