Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 22g25kcal4.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g94kcal10.4g9g1.6g1.2g
Valittu annoskoko159g47kcal5.2g4.5g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna79g24kcal2.6g2.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600