Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen12g84kcal0.1g0.1g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g109g37kcal0.2g7.8g0.3g2g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g7.8g29kcal0g7.3g0g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g492kcal2.6g74.2g19.6g4.8g
Valittu annoskoko159g246kcal1.3g37.1g9.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna79g123kcal0.7g18.6g4.9g1.2g
Arvot/100g100g155kcal0.8g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748