Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g38g5.3kcal0.7g0.3g0.2g0.8g
Mango (tuore)31g21kcal0.2g4.8g0.1g0.7g
Avokado, kuorittu, kivetön 38g75kcal1g0.3g7.3g2.5g
Verigreippi, annos 250g31g16kcal0.3g4.1g0.1g0.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g16g141kcal0g0g15.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g4.7g4.7kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g527kcal4.4g21.2g46.8g9.2g
Valittu annoskoko159g263kcal2.2g10.6g23.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna79g132kcal1.1g5.3g11.7g2.3g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.7g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037