Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g41g95kcal2.8g17.3g0.7g5.8g
Tonnikala vedessä 29g30kcal6.5g0g0.4g0g
Tomaatti 52g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)15g39kcal4.4g0g2.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.1g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Becel kevyt margariini 5g6.2g20kcal0.1g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g404kcal29.2g39.2g12.2g13.8g
Valittu annoskoko159g202kcal14.6g19.6g6.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna79g101kcal7.3g9.8g3.1g3.5g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.4g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778