Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g240g1440kcal50.4g15.8g129.6g0g
Kookoshiutale 80g529kcal6.5g5.1g51.6g13g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)300g2160kcal0.3g0.3g240g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g200g116kcal18g10g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)200g250kcal6.6g7.4g20g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g60g228kcal0.8g56.2g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g33kcal2.3g4.5g2.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g10131kcal205.8g246.6g912.8g38.2g
Valittu annoskoko1580g5066kcal102.9g123.3g456.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna790g2533kcal51.5g61.7g228.2g9.6g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904