Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%601g1021kcal120.1g0g60.1g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.1g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Tomaattimurska 601g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.5g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g7.5g8.5kcal0.1g1.7g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3162g3387kcal264g114.2g200.8g33.4g
Valittu annoskoko1581g1694kcal132g57.1g100.4g16.7g
Annoskoko puolitettuna791g847kcal66g28.6g50.2g8.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883