Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 469g153kcal2.9g26.1g0.9g12g
Kaali, valkokaali469g99kcal5.6g15.9g0.9g9.8g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g35g7kcal0g2.3g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl12g17kcal0.6g1.1g1.1g0g
Hunaja 16g54kcal0.1g13.3g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 223g123kcal1.8g27.6g0.2g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g234g277kcal7g9.4g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g1523kcal39g202.6g53.4g47.6g
Valittu annoskoko1582g761kcal19.5g101.3g26.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna791g381kcal9.8g50.7g13.4g11.9g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316