Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 180g594kcal18.2g104.5g6.3g20.7g
Vehnäjauho puolikarkea 540g1853kcal55g378g6.5g18.9g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g6365kcal146.4g1001g175.6g79.2g
Valittu annoskoko1584g3183kcal73.2g500.5g87.8g39.6g
Annoskoko puolitettuna792g1591kcal36.6g250.3g43.9g19.8g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098