Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g241g1444kcal50.5g15.9g129.9g0g
Kookoshiutale 80g530kcal6.5g5.1g51.8g13.1g
Kananmuna kuoreton 120g172kcal15g0.4g12.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)301g2166kcal0.3g0.3g240.6g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g201g116kcal18g10g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)201g251kcal6.6g7.4g20.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g60g229kcal0.8g56.4g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Raparperi 361g122kcal2.5g19.9g0.4g5.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g33kcal2.4g4.5g2.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g10157kcal206.2g247.4g915.2g38.8g
Valittu annoskoko1584g5079kcal103.1g123.7g457.6g19.4g
Annoskoko puolitettuna792g2539kcal51.6g61.9g228.8g9.7g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904