Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 167g1211kcal2g0.7g135.7g0g
Sokeri 114g461kcal0g113.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl17g23kcal2.3g0.1g1.4g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g894kcal26.5g182.3g3.1g9.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g314g157kcal3.1g37.7g3.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl134g454kcal2.7g4g46.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g334g217kcal36.7g14g1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 53g34kcal1.7g2.6g1.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl147g191kcal19.2g0.4g12.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 21g81kcal1.2g17.9g0.3g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g7577kcal191.4g778g410.8g19g
Valittu annoskoko1584g3788kcal95.7g389g205.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna792g1894kcal47.9g194.5g102.7g4.8g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508