Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman640g1088kcal76.8g0g64g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)320g384kcal9.6g13.1g32g0g
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g80g296kcal11.1g58g2g3.3g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g240g204kcal7.4g11g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g4446kcal253.8g165.2g260.8g6.6g
Valittu annoskoko1584g2223kcal126.9g82.6g130.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna792g1112kcal63.5g41.3g65.2g1.7g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632