Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1320g144kcal7.4g18.5g1.3g9.2g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g120g24kcal0g7.8g0g0g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g1130kcal16.6g244.8g3g19.4g
Valittu annoskoko1584g565kcal8.3g122.4g1.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna792g283kcal4.2g61.2g0.8g4.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041