Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 800g342kcal27g38.4g8g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1071kcal31.8g218.4g3.7g10.9g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g240g34kcal4.6g1g1.2g0g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g4005kcal174.8g516.8g129.2g21.8g
Valittu annoskoko1584g2003kcal87.4g258.4g64.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna792g1001kcal43.7g129.2g32.3g5.5g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474