Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.8g0g
Merilohifile, norja1250g2075kcal208.7g0.1g137.5g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g313g469kcal9.4g14.1g43.8g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3170g5425kcal436.2g28.4g400.2g0g
Valittu annoskoko1585g2713kcal218.1g14.2g200.1g0g
Annoskoko puolitettuna793g1356kcal109.1g7.1g100.1g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497