Caponata (kasvisruoka)

Munakoisoa 300g-400g
Pisaratomaatteja 500g
Kapris, 35g (ohjeessa 1 dl vihreitä oliiveja, korvasin kapriksilla)
Punasipuli
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Oregano, kuivattu 1 rkl
Persilja, kuivattu 2-3 rkl
Sokeri, reilu teelusikallinen
Valkoinen balsamico 1 rkl
Suolaa reilu hyppysellinen
Reilusti mustapippuria

Kannattaa itkettää munakoiso; lävikköön, reilusti suolaa ja antaa seistä puolisen tuntia, sitten huhtelu ja kuivaus.

Paistellaan munakoisoa hyvällä lämmöllä ehkä 3-5 min, sitten sipulit, paistellaan vähän aikaa, sitten loput.

Haudutetaan noin 15 min.

Yleensä tämän tyyppiset sörsselit eivät ole minun makuuni, mutta tästä tykkäsin tosi paljon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 3026g677kcal15.1g93.8g6.1g75.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro353g108kcal7.4g14.8g1.8g11.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g1009g272kcal13.1g48.4g2g17.1g
Valkosipuli 101g109kcal8g16.4g0.6g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5043g1024kcal30.3g191.6g15.1g70.6g
Oregano, kuivattu 15g46kcal1.7g3.3g1.6g6.5g
Persilja 202g55kcal2.8g2.2g0.4g16.1g
Sokeri 71g287kcal0g70.5g0g0g
Oliiviöljy 101g892kcal0g0g100.9g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 30g85kcal3.3g11.6g1g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7109kcal163.4g905.2g259g414.6g
Valittu annoskoko10000g3555kcal81.7g452.6g129.5g207.3g
Annoskoko puolitettuna5000g1777kcal40.9g226.3g64.8g103.7g
Arvot/100g100g36kcal0.8g4.5g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222604